Plata si transportul

Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati pagina de “Termeni si Conditii”.


PLATA
Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costul de livrare.

Toate preturile afisate pe magazinul online www.napoca7.ro sunt finale, in RON si includ TVA(19%).

Modalitati de plata agreate:

Plata in sistem ramburs. Valoarea comenzii si taxele de transport sunt achitate la primirea coletului.
Plata online prin card. Procesatorul nostru de plati este eBTpay.

LIVRAREA
Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii, in termen de 1-3 zile lucratoare de la data primirii comenzii. Cumparatorul trebuie sa accepte o posibila prelungire a perioadei de livrare datorata intarzierilor provocate de firma de curierat sau a unor evenimente neprevazute şi care nu depind de Napoca 7.

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediu firmei de curierat FAN COURIER si CARGUS.

Bunurile cumparate sunt trimise ambalate in mod corespunzator, iar plata se efectueaza potrivit metodei alese de cumparator.

Napoca 7 pastreaza dreptul de proprietate asupra bunurilor pana cand pretul complet al bunurilor este platit.

Pret transport:

Transport GRATUIT* pentu comenzi de peste 200 RON, la care se poate adauga suma de 23.99 RON (tva inclus) la FAN COURIER sau 14.99 RON (tva inclus) la CARGUS, contravaloarea kilometrilor suplimentari daca zona de livrare se afla in afara ariei de acoperire a celor doi curieri.
Pentru comenzi sub 200 RON, valoarea transportului este de 14.99 RON* pt FAN COURIER si 14.49 RON** pt CARGUS la plata online cu cardul, la care se poate adauga suma de 23.99 RON (Fan Courier), respectiv 14.99 RON (Cargus), contravaloarea kilometrilor suplimentari daca zona de livrare se afla in afara ariei de acoperire a celor doi curieri.

Pentru plata in sistem ramburs la curier, se percepe o taxa suplimentara de 6 RON (TVA inclus) la FAN COURIER si 4.5 RON (TVA inclus) la CARGUS.

 *In cazul in care zona de livrare se afla la mai mult de 20 km in afara ariei de acoperire FAN Courier, la costurile mentionate mai sus se va adauga tariful fix de 23,99 RON (tva inclus) aferent kilometrilor exteriori. Pentru mai multe detalii se poate accesa linkul https://www.fancourier.ro/estimare-cost/

**Pentru Cargus accesand linkul urmator puteti vedea localitatile care se afla in zona de acoperire. In cazul in care localitatea in care doriti livrarea nu apare in lista din linkul urmator, inseamna ca veti avea de achitat tariful fix de 14,99 RON (tva inclus) aferent kilometrilor exteriori https://www.cargus.ro/wp-content/uploads/Lista-localitati-fara-km-suplimentari.pdf

Copyright © Napoca 7 - 2022