Returul produselor

Puteți schimba sau returna un produs in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati pagina de Termeni și Condiții de Returnarea produselor.

Cum se procedeaza:

Descarcati formularul de retur aici.

Completare formular

Completati FORMULARUL DE RETUR, expediati-l pe adresa de email comenzi@napoca7.ro si adaugati-l in coletul cu produsul returnat.  In cazul in care nu dispuneti de o imprimanta, salvati formularul de retur pe calculator, completati campurile necesare, salvati apoi cu datele inserate si expediati-l pe adresa de email comenzi@napoca7.ro. Trimiterea formularului de retur pe email se face inaintea trimiterii coletului cu produsul returnat.

Pregatire colet

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, cu factura atasata, sa nu prezinte urme de uzura fizica sau deteriorare.

Predare curier

Asteptati curierul FAN Courier sau Cargus trimis de Napoca 7 si predati acestuia coletul in ambalajul original, cu factura atasata. Va vom anunta daca returul este acceptat in momentul in care coletul va ajunge la sediul nostru.

Adresa la care se trimite coletul retur este:

-        Cluj-Napoca, jud. Cluj, P-ta Mihai Viteazul, nr. 34-35 (magazin KIDS)- incaltamintea de copii;

-        Cluj-Napoca, jud. Cluj, Bld. Eroilor, nr. 22 (magazin Napoca 7)- incaltamintea de adulti;

Observatii

In cazul returului (renuntarii la cumparare) pentru produsele care nu satisfac asteptarile  dumneavoastra sau marimea comandata nu este corespunzatoare, taxa de curier aferenta este de 14.99 lei (Fan Courier) sau 14.49 (Cargus).

In cazul renuntarii partiale la cumparare ce vizeaza comenzile de peste 200 Lei (retur partial), care are drept rezultat pastrarea unor produse cu contravaloare inferioara acestei sume (pentru produsele care nu satisfac asteptarile  dumneavoastra sau marimea comandata nu este corespunzatoare), taxa de curier este de 14.99 lei* (Fan Courier) sau 14.49 lei* (Cargus).

In cazul in care optati pentru inlocuirea produsului (schimb de marime sau inlocuire cu alt produs), primul schimb este GRATUIT*, iar incepand cu al doilea schimb, taxa de curier aferenta returului si transportului pentru produsul inlocuitor este de 14.99 lei/sens (Fan Courier) sau 14.49 lei/sens (Cargus), rezultand un cost total de 29.98 lei* (Fan Courier) sau 28.98 lei* (Cargus).  Schimbul se poate efectua in limita stocului disponibil cu respectarea art. 13 din TERMENI SI CONDITII.

*In cazul in care zona de unde veti face expedierea se afla in afara ariei de acoperire celor doi curieri, la costurile mentionate mai sus se va adauga tariful aferent kilometrilor exteriori. Pentru mai multe detalii se poate accesa linkul https://www.fancourier.ro/estimare-cost/ sau https://www.cargus.ro/wp-content/uploads/Lista-localitati-fara-km-suplimentari.pdf

 

Copyright © Napoca 7 - 2022