Despre noi

„Napoca 7”

Povestea  noastră, sau cum am crescut din „no name” în „Napoca 7” fără să încetăm a fi „plăcerea pașilor tăi”

 
„Napoca 7” este un  brand relativ nou în retailul de încălțăminte de pe piața din Cluj - Napoca. Deși brandul s-a nascut in 2011, rețeaua noastră de magazine și-a început activitatea in 1996 în orașul de pe malul Someșului, fiecare magazin avand un alt nume, unele fiind chiar  „no name”. ☺

Și pentru că fiecare poveste are un început,  a noastră începe cu deschiderea primului  magazin  în anul 1996, pe strada Bolyai la numărul 10, locație unde ne puteți găsi și astăzi. Acesta este unul din magazinele, numite „no name” în presa locală ☺,  care a fost însă lăudat  că oferă o gamă largă de încălțăminte de calitate la prețuri accesibile.

Povestea merge mai departe  cu al doilea magazin deschis  în anul  2001, în P-ța Mihai Viteazul 34-35, vis-a-vis de „Fierul”. Acest magazin este totodată și primul magazin care poartă un nume ☺...Demis!....de ce? ... pentru ca este situat la demisol !

Rememorând fiecare pas făcut de firma noastră în deschiderea rând pe rând a câte unui magazin nou, ajungem și la anul 2003, când a fost pusă „prima cărămidă”  în construirea brandului „Napoca 7”. În acel an am intrat în parteneriat în ceea ce privește noul spațiu de pe strada Napoca, cu Cooperativa Meșteșugărească Solidaritatea, societate care activa în domeniul marochinăriei și care avea un magazin cu spatiu excedentar pe strada Napoca, la numărul 7, dispuși să-l cedeze. Până în anul 2007 am împărțit acel spațiu, fiecare vânzându-și marfa separat, noi încălțăminte, ei produse specifice activității lor.

Urmând cronologic firul extinderii rețelei de magazine, amintim și magazinul  înființat în anul 2006, în Complexul Comercial Mărăști (mult mai cunoscut sub numele de Piața Mărăști), magazin care se află la parterul complexului, lângă intrarea în Carrefour, accesul în magazin făcându-se de langă scările rulante.

Ulterior, în anul 2007, am achiziționat spațiul de pe strada Napoca, iar în 2008 a urmat renovarea acestuia, pentru ca mai apoi să-i dăm un nume...NAPOCA 7! Acest pas fiind unul important în nașterea noului brand de încălțăminte din Cluj - Napoca, pas care a fost întărit în anul 2010 de mai multe discuții, la nivelul conducerii societății, pe tema alegerii unui singur nume, reprezentativ, pentru toate magazinele. 

Am ajuns  astfel în luna februarie a anului 2011, când s-a început lucrul la un nou magazin de încălțăminte din P-ța Mihai Viteazul 34-35 (lângă vechiul magazin Demis, vis-a-vis de „Fierul”), când ideea de a crea un brand pentru  magazinele noastre a intrat pe ultima sută de metri.

Astfel, odată cu deschiderea celui de al 5-lea magazin, am hotărât că este timpul să avem o identitate, deoarece suntem principalul furnizor de încălțăminte pentru o mare parte dintre locuitorii Clujului și nu numai. Acest statut l-am câștigat prin constanță, seriozitate, profesionalism, și nu în ultimul rand, prin parteneriatul cu mărci de prestigiu din România, din Europa si din Statele Unite ale Americii, fără a scăpa din vedere în tot acest timp prețurile accesibile ale produselor pe care le comercializăm. Și pentru a onora orașul în care ne-am născut și am crescut, am ales să ne numim „Napoca 7”.

Povestea noastră nu se opreşte aici şi astfel în anul 2013 am deschis al 6-lea magazin, tot în P-ţa Mihai Viteazul, dar de această dată pe partea cu „Napolact” la numarul 3-4, locaţie unde pana atunci a fost tot un magazin de încălţăminte care se numea „Florio”.

In toamna anului 2017, deschidem si cel de-al 7-lea magazin al nostru pe Bulevardul Eroilor la numarul 22, ajungand astfel la reteaua de 7 magazine pe care o avem in prezent.

In urmatorii ani am identificat lipsa unor magazine de copii in centrul orasului nostru si astfel am hotarat ca din luna mai a anului 2020, magazinul DEMIS sa fie radical transformat, schimbandu-si si numele, acesta din urma devenind  KIDS, aici urmand sa se gaseasca doar incaltaminte de copii.

Printre partenerii noștri internaționali, îi putem aminti pe SKECHERS, ARA, RIEKER, ALPINA, CAPRICE, S’OLIVER, JANA, MARCO TOZZI, TAMARIS, SOFT LINE, PIKOLINOS, WALDLAUFER, SUAVE, LOLA-CANALES, SPK, etc.  Vorbind tot despre parteneriate, pe plan local, facem referire la nume cu rezonanță, cum ar fi: BIT, OTTER, CATALI SHOES, LEOFEX, CLARETTE, JOHNNY SHOES, ANTONIO, CASPIAN SEA, SAVANA  și mulți alții.

Înainte de a încheia, dar nu în ultimul rând, dorim să le mulțumim clienților noștri fideli, celor au fost alături de noi de la început, și tuturor celor care au cumpărat încălțăminte de la noi de-a lungul timpului, deoarece ei au fost cei care ne-au făcut reclamă și ne-au recomandat mai departe. Suntem mândri că am reușit să-i satisfacem prin marfa de calitate la prețuri accesibile, prin personalul serviabil și calificat care le-a ieșit în întâmpinare în magazine, ajutandu-i să-și aleagă produsul ideal.

Pe clienții noștri fideli și pe viitorii noștri clienți, îi așteptăm la oricare din magazinele noastre pentru a-și alege încălțămintea dorită, iar din vara anlui 2020 vă așteptăm și în magazinul virtual de pe site-ul nostru. Puteți fi siguri că la noi  veți găsi produsul care vi se potrivește, pentru ca  „Napoca 7” oferă „PLĂCEREA PAȘILOR TĂI” ! ☺

Copyright © Napoca 7 - 2022