Pantofi dama din piele pentru ocaziile speciale

02 Iulie 2022

Sezonul cald vine la pachet cu o multime de ocazii speciale in care ne simtim bine si ne dorim sa fim in centrul atentiei. Iar ca tacamul sa fie complet, fiecare femeie are nevoie de o pereche noua de pantofi din piele.

Skechers dama – Pantofi sport deosebiti

02 Iulie 2022

Daca esti femeie si iti doresti sa adaugi un plus de confort si calitate in dulapul tau cu incaltaminte, opteaza cu incredere pentru o pereche de skechers de dama la un pret excelent.

Pantofi dama piele - istoric

25 Mai 2022

Moda pantofilor evolueaza de la un an la altul si cu siguranta ultima suta de ani a adus schimbari semnificative in moda pantofilor de piele de dama. Insa istoricul acestora merge mult mai departe in istorie.

Cum sa alegi incaltaminte skechers barbati pentru drumetii

25 Mai 2022

Incaltaminte skechers barbati pentru catarari si drumetii Acest tip de incaltaminte este practic o versiune hibrid intre modelele din piele sintentica si cele speciale pentru alergare.

10 motive pentru care sa alegi pantofi dama piele

30 Aprilie 2022

Dar la o analiza mai detaliata, o pereche de pantofi dama piele sunt o piesa de colectie sunt o investitie buna.

Skechers barbati sau cum sa alegi incaltaminte comoda

30 Aprilie 2022

Asociem incaltamintea cu dorinta de a arata bine, insa pantofii atragatori nu se simt bine pe picior intotdeauna. Cel putin nu pana la aparitia pantofilorskechers.

Cum sa alegi cizme dama piele pentru zilele mai friguroase

31 Martie 2022

O pereche de cizme dama nu este niciodata suficienta pentru anotimpurile mai reci asa ca poti incepe sa cauti o noua pereche. Pe maura ce compari diferite marci si modele aminteste-ti ca nu este suficient sa cumperi prima perchi pe care o vezi si care iti

Ghidul tau pentru pantofi Skechers barbati si dama

31 Martie 2022

Daca petreci mare parte din timp in picioare probabil ca ai auzit de pantofii Skechers, cunoscuti pentru comoditatea pe care o ofera. Confortul este atat de ridicat incat au fost descrisi ca fiind la fel de de comozi precum papucii Din ce sunt facuti ace

De ce raman pantofii de dama din piele mereu in trend?

03 Martie 2022

Odata cu trecerea timpului, stilurile vestimentare s-au schimbat destul de mult, aparand in permanenta noi tendinte. Totusi, exista cateva elemente care par sa nu se demodeze niciodata, iar din aceasta categorie fac parte pantofii. Pantofii reprezinta pi

Copyright © Napoca 7 - 2022